L'orgull gai surt de l'armari a Terrassa

Aquest dimarts, la plaça Vella viurà una jornada d'actes i la lectura del Manifest LGTB mentre que el proper 23 de juliol tindrà lloc la manifestació per reivindicar la diversitat sexual i afectiva

Participants en el dia de l'orgull LGTB de Terrassa
Participants en el dia de l'orgull LGTB de Terrassa | Foto: Cristóbal Castro
La Torre
27 de juny del 2016
Actualitzat el 28 de juny a les 7:58h

Participants en el dia de l'orgull LGTB de Terrassa Foto: Cristóbal Castro


Terrassa celebra el dia de l'Orgull LGTB. L'acte principal serà el 23 de juliol amb la Festa i manifestació de l'orgull LGTB. Serà a la plaça Salvador Espriu i es podrà gaudir de diverses activitats i tallers per adults i petits, a més de concerts.

Abans però, aquest mateix dimarts, ho farà amb diversos actes organitzats per la Comissió de l'Orgull LGTB de Terrassa i seran a la plaça Vella. A les set de la tarda, Arantxa Moreno oferirà una classe de zumba. Posteriorment, tindrà lloc la lectura del Manifest a càrrec de membres del Pacte Dasig. La jornada finalitzarà amb el passi del curt Camino a Fridona de Sunset Group.

L'endemà, el dia 29, a les deu de la nit, entrada gratuïta al Cinema Catalunya per veure la pel·lícula Girls Lost, amb la col·laboració de la Mostra FIRE!. 

La pel·lícula per a tots els públics emmarcada en la programació de la Filmoteca que forma part de la 21a edició del festival de cinema gai i lèsbic que el Casal Lambda organitza a Barcelona, entre el 30 de juny i el 10 de juliol. Presentació de la sessió per part dels directors de la Mostra FIRE!

De què va?
Kim, Bella i Momo, tres adolescents víctimes de bullying, pateixen juntes el dolorós procés de trobar-se a si mateixes en un entorn hostil, en el qual només es tenen les unes a les altres. Tot d'una, descobreixen una estranya planta màgica que, després de consumir-la, les converteix en nois i altera el món que les envolta i la manera d'enfrontar-s'hi. Al principi, estan encantades amb aquesta nova llibertat, però aviat descobriran que ser un noi no és tan meravellós. A través de la fantasia, del tema de l'amor i de l'amistat, aquesta pel·lícula ens presenta de manera tendra i directa el conflicte de la identitat, el gènere i la sexualitat.