La Torre sorteja entrades per veure «Els homes són de Mart...» a Terrassa

per La Torre, 27 de juny de 2016 a les 16:42 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de juny de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Torre sorteja una entrada doble per anar a veure Els homes són de Mart i les dones de Venus​ interpretat per Jordi Díaz i sota direcció d'Edu Pericas. Serà aquest dilluns dia 4 de juliol a les nou del vespre al Centre Cultural de Terrassa, amb motiu de la Festa Major de Terrassa

De què va?

Si no has viscut aquests últims anys en una cova, segur que d’una manera o altra has sentit a parlar del best-seller de John Gray ‘Els homes són de Mart i les dones de Venus’, potser fins i tot estàs entre un dels 50 milions de lectors que han devorat aquest llibre d’autoajuda. Ara arriba l’adaptació teatral d’una obra instructiva, i hilarant, sobre les relacions entre marcians i venusianes.

¿Quin home no s’ha preguntat alguna vegada perquè la seva dona té la necessitat de passar-se hores al telèfon amb la seva mare? ¿Quina dona no s’ha sentit decebuda pel seu marit perquè no li diu ‘t’estimo’ 20 vegades al dia? Hem d’entendre que hi ha una raó: ‘l’altre’ no funciona com nosaltres, ell / ella ve d’un altre planeta!

Afortunadament tot té solució, i la trobaràs, al mateix temps que passaràs una estona divertidíssima amb Jordi Díaz.
Normes del Sorteig:
- Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte, correu electrònic i indicar la població de residència.
- El termini per participar al sorteig es tancarà dijous, a les 9 hores. 
- Tot seguit La Torre farà el sorteig i contactarà per telèfon amb el guanyador, a qui es demanarà el seu DNI. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.
- Només es pot participar al sorteig una vegada.
- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu sortejos@naciodigital.cat .
- Mitjançant la participació al sorteig, el lector s'inscriurà també al butlletí diari de La Torre. En compliment de la llei vigent, podrà desapuntar-se'n sempre que ho desitgi.

 

Participació