Comença la reforma dels accessos a la font del Tintorer de Terrassa

Es pavimentarà el terra i es substituiran els murs i baranes i les actuacions tenen un pressupost de 7.380,01 euros

La Torre
27 de juny del 2016
Actualitzat a les 19:47h
Avui han començat les obres de reforma dels accessos a la Font del Tintorer, al parc de Vallparadís. Mitjançant aquesta intervenció es millorarà el camí que porta a la font des del Torrent Monner, al mateix parc de Vallparadís. L’actuació consisteix en la reurbanització d’aquest recorregut.

L’accés actual està format per un tram d’escales i una rampa. La rampa té el terra de sauló i les escales estan fetes amb travesses de ferrocarril. Durant els treballs, aquests accessos quedaran formigonats, per tal d’evitar les molèsties que poden ocasionar els materials actuals amb les pluges. A més de la pavimentació del terra, els treballs serviran per substituir els murs i les baranes.

Concretament, els actuals murs de travesses de ferrocarril seran reemplaçats per murs de formigó de 60 centímetres d’alçada. De la mateixa manera, es col·locarà una barana metàl·lica nova.

Aquesta intervenció té un pressupost de 7.380,01 euros (IVA inclòs) i ha estat encarregada a l’empresa Reformas y Obra Civil Habitats Construc, SL. Està previst que els treballs s’executin en un termini de tres setmanes.