Un home dalt d'una teulada revela una plantació de marihuana a Terrassa

La Policia Municipal va intervenir prop de 200 plantes i va fer tres detencions

La Torre
23 de juny del 2016
Actualitzat el 24 de juny a les 8:48h
Diversos veïns van trucar la Policia Municipal de Terrassa aquest dimecres pels volts de les onze de la nit. Havien vist un home caminant per la teulada d'un bloc de pisos. Segons els testimonis, es podria tractar d'una ocupació de l'habitatge ja que diversos pisos de l'edifici tenien tapiades les balconeres i les portes. Diverses dotacions van presentar-se al lloc i van realitzar una inspecció ocular del perímetre i dels terrats. Els agents no van detectar cap persona ni cap forçament recent. La Policia però no ha donat a conèixer el carrer on va tenir lloc l'actuació.

No obstant, la patrulla sí que va veure que des de l'interior d'un dels pisos tapiats en sortia llum. També feia olor de marihuana. Tant les finestres com l'accés principal d'aquest immoble estaven tapiats així que el seu accés s'havia de fer a través d'algun pis col·lindant. En aconseguir obrir la finestra, van detectar una forta olor de marihuana i van veure que tenia electricitat rebuda a través d'un pont. Els cables i els fusibles estaven molt calents. En accedir al pis, la Policia va observar que no hi havia res als dormitoris i que el menjador estava ple de pantes de marihuana. Eren unes 200 i tenien focus, extracció i humidificadors. En sortir els agents al balcó van observar que hi havia disposat una sèrie d'accessos per poder accedir per la balconada al pis.

Mentre les patrulles eren allà, els habitants del pis van intentar escapar-se però els agents els van interceptar. La Policia va tenir tres individus com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i per frau de fluid elèctric.