Es milloren els accessos a la plaça Joaquim Ventalló de Terrassa

En l'espai públic ubicat al Cementiri Vell s'instal·laran tres nous elements que faciliten el joc inclusiu, no sexista, lúdic i formatiu

La Torre
23 de juny del 2016
El proper dilluns, 27 de juny, comença una actuació a la plaça de Joaquim Ventalló, al barri del Cementiri Vell, per millorar l’accessibilitat de l’espai d’esbarjo i els jocs infantils. Els tècnics municipals han constatat que la configuració de la plaça fa que l’aigua arrossegui una part del sauló del terra quan plou. Aquest fet provoca molèsties a les voreres limítrofes a causa de la sorra desplaçada i augmenta les necessitats de manteniment de la mateixa plaça.

El projecte de millora d’aquest espai inclou la pavimentació dels accessos, que seran formigonats. Igualment, a l’interior de la plaça es farà un sistema de recollida d’aigües pluvials. Amb aquestes dues actuacions s’impedirà la pèrdua del sauló i es milloraran les condicions dels accessos i de les voreres i calçades del contorn. El projecte inclou també la substitució dels jocs infantils. Concretament, es col·locaran tres nous elements que faciliten el joc inclusiu, no sexista, lúdic i formatiu.

Aquests treballs tenen un pressupost de 47.080,63 euros (IVA inclòs) i han estat encarregats a l’empresa Obres i Construccions Index, SL. Està previst que les obres es desenvolupin en un termini de dos mesos.