C's vol que el programa de la Festa Major de Terrassa sigui bilingüe

El portaveu del grup municipal, Javier González, recrimina al govern local que al web de l'Ajuntament només es pot descarregar la versió en català de les activitats programades

La Torre
22 de juny del 2016
Actualitzat a les 15:34h
El portaveu del grup municipal Ciutadans (C's) a l'Ajuntament de Terrassa, Javier González, ha anunciat que presentarà una proposta d'acord en la propera Junta de Portaveus en la qual insta el govern municipal a "publicat el programa de Festa Major en les dues llengües oficials de Catalunya, ja que actualment només apareix en català al web del Consistori".
 
González ha manifestat que han optat per presentar aquesta iniciativa després d'haver-ho sol·licitat al tinent d'alcalde de Cultura Amadeu Aguado, de qui "no s'ha obtingut resposta de si el programa es va a presentar únicament en català, o també en castellà".
 
Ciutadans remarca que "a dia d'avui a la pàgina web de l'Ajuntament de Terrassa només està disponible la descàrrega del programa de festes en català". Per tot això, González ha manifestat que aquesta Festa Major "és una festa de tots, i els ciutadans de Terrassa tenen dret a rebre el programa en els dos idiomes oficials".