L'AMPA del Sala i Badrinas reivindica el Camí Escolar Terrassa

La protesta reclama un Pla de Mobilitat Urbana que realment redueixi el cotxes a la ciutat i garanteixi la seguretat dels vianants

La Torre
22 de juny del 2016
Actualitzat a les 7:32h
La Junta de l’AMPA de l’escola Sala i Badrinas es va reunir amb representants de la plataforma Camí Escolar Terrassa per tal d’exposar els accidents ocorreguts darrerament a la carretera de Rubí i conèixer el projecte.

El resultat més immediat és que les famílies donaran suport a la manifestació convocada el 28 de juny davant de l’Ajuntament de Terrassa per demanar una millor qualitat en la mobilitat dels vianants.

Camí Escolar Terrassa és un projecte impulsat per les AMPAs dels centres Serra de l’Obac, Lanaspa Giralt, el Vapor i Bisbat d’Egara amb la intenció de vetllar per una ciutat amb menys cotxes, un aire més net i una mobilitat més segura, especialment per garantir l’autonomia dels nens i nenes a l’hora d’anar a l’escola.

A la reunió d'aquesta setmana també s'han conegut iniciatives per intentar fer notar als conductors la proximitat d'una escola -més enllà de la senyalització viària- i per comprovar, per exemple, si la velocitat dels cotxes que circulen al costat del centre és adequada.

La primera adhesió de l'AMPA del Sala i Badrinas a Camí Escolar Terrassaes visualitzarà amb la concentració convocada el proper dia 28, a les set de la tarda, al raval de Montserrat. Serà dos dies abans que al Ple de l'Ajuntament es proposi l'aprovació del nou Pla de Mobilitat Urbana, i els manifestants volen reclamar un projecte realment ambiciós: menys cotxes a la ciutat per un aire més net i uns vianants més segurs.