Heu vist la samarreta més provocadora contra Sabadell?

per La Torre, 23 de juny de 2016 a les 17:28 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de juny de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Potser no serà la samarreta més venuda de l'estiu, però sí una de les més provocadores, i amb un missatge clar i directe contra l'altra capital del Vallès Occidental. La Xemeneia és un grup de joves egarencs amb una forta vinculació amb el teixit associatiu de la ciutat que vol respondre a la necessitat de festes lligades especialment a la cultura popular i tradicional egarenca i catalana.

Per difondre l'entitat i recollir diners no se'ls ha ocorregut altra cosa que fer una samarreta d'estiu. "Fes amics a la ciutat veïna (per ara) i llueix una causa justa com aquesta per allà on vagis".


La proposta és atractiva, canviar una ciutat dels Països Catalans per una altra. L'oferta, que vingui aquí Perpinyà i deixar Sabadell ben lluny. Gent con el polifacètic Matraca o el periodista Quico Simó ja la tenen. Les samarretes estan pràcticament esgotades, però se n'ha fet una nova tongada.

 

 

Participació