​Dani Ratera, del CN Terrassa, tercer júnior en el IV BH Montgat Triatló

Xavier Carmona va quedar tercer en categoria sub’23 en el III Aquatló de Barcelona

21 de juny del 2016
Actualitzat el 22 de juny a les 8:03h
El triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito Dani Ratera va finalitzar en tercer lloc en categoria júnior en el IV BH Montgat Triatló que va disputar-se diumenge sobre unes distàncies de 750 metres de natació, 18 quilòmetres de ciclisme i 5 quilòmetres finals de cursa a peu.

Ratera va aturar el crono en 1h03’18”, en una prova que va vèncer Albert Martínez (Prat Triatló 1994) amb un temps d’1h01’32”. La marca assolida per Ratera el va situar en el 28è lloc d’una classificació general masculina que va encapçalar Ferran Anguera (Prat Triatló 1994), amb un temps de 59’22”.

Així mateix, en el capítol femení, cal destacar que Yazmín del Mar Sanchis va ser quarta en categoria júnior amb un registre d’1h15’43”, marca que la va col·locar en 18a plaça de la general masculina, liderada Meritxell Velasco (Fasttriatlón), amb 1h05’23”.

D'altra banda, el triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito Xavier Carmona va ocupar la tercera plaça en categoria sub’23 en el III Aquatló de Barcelona que va disputar-se dissabte sobre unes distàncies de 4 quilòmetres de cursa a peu, 1000 metres de natació i 2 quilòmetres finals de cursa a peu.

Carmona va aturar el crono en 41’59”, en una prova que va vèncer Alberto Casado (Club Tri5U) amb un temps de 36’49”. La marca assolida per Carmona el va situar en el 34è lloc d’una classificació general masculina que va encapçalar Albert Fernández (Cerdanyola CH), amb un temps de 35’27”.