Vuit medalles pel CN Terrassa al Campionat de Natació Adaptada

Sarai Gascón, Judith Pérez i Pau González, els nedadors que van aconseguir pujar al podi

21 de juny del 2016

El grup egarenc al campionat absolut Foto: CNT

El Club Natació Terrassa va aconseguir vuit medalles (cinc d’or, dues de plata i una de bronze) en el Campionat d’Espanya Absolut d’Estiu de Natació Adaptada Open que va celebrar-se el cap de setmana passat al Centro Deportivo Río Esgueva de Valladolid.

Sarai Gascón va brillar en imposar-se en les quatre proves que va disputar. L’egarenca, de categoria S9, va vèncer els 50 m papallona amb 31.93, va adjudicar-se els 100 m papallona amb un registre d’1.11.54, va guanyar els 50 m lliures amb 29.97 i va fer-se amb l’or amb 100 m lliures amb un crono d’1.05.66.

El CN Terrassa va comptar amb dos representants més en la cita estatal que també van pujar al podi. Judith Pérez, de categoria S13, va proclamar-se campiona en 100 m braça amb una marca d’1.44.16 i va assolir la plata en 50 m braça amb un temps de 48.66. Va completar la seva actuació amb un quart lloc en 100 m lliures (1.28.30) i un cinquè en 50 m lliures (38.94).

Per la seva banda, Pau González va obtenir la medalla de plata en 200 m braça SB6 amb una marca de 4.25.03 i va penjar-se el bronze en 50 m braça SB6 amb un temps de 55.83. El nedador egarenc va arrodonir un molt bon campionat amb un quart lloc en 100 m braça SB6 (2.05.08) i un sisè en 50 m lliures S7 (41.02).

Finalment, cal esmentar que el Club Natació Terrassa va ser catorzè en la classificació per equips amb 35 punts.