Nit de premis per a l'hockey català i de Terrassa

Eduard Tubau amb l'Stick d'Or i Roc Oliva amb el Trofeu Farreras Valentí, entre els destacats

Fotografia dels premiats en el festival de l'hoquei català
Fotografia dels premiats en el festival de l'hoquei català | Foto: FCH
La Torre
21 de juny del 2016
Actualitzat el 22 de juny a les 8:03h

Divendres passat va tenir lloc el Festival de l'Hockey Català. Enguany, el club amfitrió va ser l'Iluro, el president del qual, Jaume Aceña, va donar la benvinguda als assistents abans de començar la Festa del Hockey. En el decurs del sopar es van repartir els Plats Commemoratius als equips campions de  la temporada i les distincions a persones o institucions que han destacat pel seu recolzament al nostre esport.

Al sopar del Festival del Hockey Català van assistir diverses autoritats: Ramon Terrassa, Director del CAR; Joaquim Fernández, Primer Tinent d’alcalde de l’ajuntament de Mataró; Josep Maria Font, Regidor d’esports de l’ajuntament de Mataró; Santiago Deó, president de la RFEH o Jordi Alcover, vicepresident de l’EHF.

La màxima distinció, l'Stick d'Or s’ha concedit aquest any a Eduard Tubau. Ivan Tibau, Ma Teresa Fandos i Juan Miguel Alanís van rebre la Medalla d'Honor mentre que les Insígnies d'Or van recaure en Ignasi Órsola, Carme Mas, Roger Pallarols, Pablo Sánchez i Marta Puig. Roc Oliva va ser distingit amb el Trofeu Farreras Valentí i Pedro Giralt amb el Trofeu Lluís Ysamat. La Medalla de Bronze al mèrit esportiu va ser per Manel Terraza mentre que el Premi a l'Esportivitat va anar a parar als delegats d’Aleví Masculí Grup A.

També es va repartir la Medalla al Mèrit Arbitral a Félix Vega. Pels jugadors i staff català de Hockey + campió de l’Euro ParaHockey Tournament en categoria Development va ser la Placa de la FHC. La Pla d'Honor va ser per l’Iluro HC.

L’acte va continuar amb el parlament d’Ivan Tibau, exsecretari General de l’Esport, que va agrair en nom de tots els guardonats el reconeixement rebut. El va seguir el parlament de Narcís Carrió, president de la FCH, que va fer un balanç de la temporada. Mª Teresa Fandos, Diputada Provincial de la Diputació de Barcelona i també guardonada, també es va dirigir als assistents, i el Director del Car, Ramon Terrassa. Va tancar l’acte el Tinent d’alcalde de l’ajuntament de Mataró, Joaquim Fernández.

La diada del hockey va continuar dissabte durant tot el dia amb un seguit de partits de categories d’escola. Els últims partits programats es van haver de suspendre per la forta pluja i descàrrega elèctrica, però en el decurs de la jornada més de 600 nens i nenes van gaudir del Festival del Hockey que va finalitzar amb el lliurament de medalles als tres primers equips classificats de cada campionat i categoria. La Federació Catalana de Hockey va lliurar quasi 3000 medalles en aquesta diada festiva que va ser el tancament de la temporada esportiva.