Mina Terrassa lliura diplomes a alumnes de català per a immigrants

La Torre
21 de juny del 2016
Acte de lliurament de diplomes als alumnes que han acabat el 20è i 21è cursos de català per a persones immigrades
Acte de lliurament de diplomes als alumnes que han acabat el 20è i 21è cursos de català per a persones immigrades | Mina

Es va celebrar l’acte de lliurament de diplomes als estudiants que han finalitzat els cursos de Català, 20è i 21è, nivell Inicial i el Bàsic, equivalents als A1 i A2 per a persones immigrades, i que compten amb el suport de Fundació Mina.

L’acte es va fer a la seu del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Terrassa i Rubí. En aquesta ocasió, també es van lliurar els diplomes a les parelles participants del programa Voluntariat per a la Llengua del SLC i, com a cloenda es va dur a terme una representació de Monòlegs modernistes, a càrrec del Grup de teatre dels Amics de les Arts, oferiment que el grup teatral ha fet al CNL, i en el que un dels actors és alumne dels cursos.

Des del 2006, Fundació Mina patrocina en col·laboració amb el Consorci de Normalització Lingüística de Terrassa i Rubí l’organització de dos cursos anuals de català per a persones immigrades, amb un total de 25 alumnes per grup. Fundació Mina ha destinat més de 60.000 euros per ajudar a ensenyar català a unes 470 persones.