El PSC nega irregularitats en els contractes a Inipro a Castellbisbal

Els socialistes afirmen que "no va haver-hi cap tipus de interferència política i va guanyar l'empresa que va ser valorada amb major puntuació per la mesa de contractació"

La Torre
20 de juny del 2016
Actualitzat a les 12:22h
El PSC de Castellbisbal ha volgut sortir al pas de la notícia publicada sobre el fet que l'Oficina Antifrau està investigant els contractes entre l'Ajuntament i l'empresa Inipro des de l'any 2008. Els socialistes demanen al consistori "la màxima col·laboració i transparència en la investigació", alhora que els membres del grup municipal del PSC "ens oferim, si cal, a col·laborar si és adient".

El PSC afirma que "la noticia publicada en un mitjà municipal no és ni objectiva ni imparcial, fa judicis de valor com afirmar l'objectiu de la investigació, cosa que dubtem que figuri en el requeriment de la documentació per part de la fiscalia i que té com a finalitat de crear un dubte sobre la honorabilitat dels membres del PSC". Els socialistes afegeixen que a la noticia li "falta informació important, com que el procés de licitació va ser el correcte tan tècnica com jurídicament, i així ha de constar en l'expedient".

El grup municipal subratlla que com a tots els processos de licitació de l'anterior mandat, "no va haver-hi cap tipus de interferència política i va guanyar l'empresa que va ser valorada amb major puntuació per la mesa de contractació, especialment pels tècnics que realitzen la puntuació". En aquest sentit, volen destacar que el procés de licitació compta "amb un informe favorable per part de la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat, que avalava la seva realització".

Finalment, el PSC sol·licita a l'Ajuntament que "de la mateixa manera que ha publicat aquesta informació publiqui també el resultat de la investigació quan en tingui coneixement, en un exercici de transparència i honestedat".