Un nou abocador il·legal neix sota el pont de la variant de la N150 a Terrassa

La zona, al costat de la riera del Palau, força bruta en general i on es respiren males olors d'aigua bruta, no convida a passar-hi

Abocador il·legal neix sota el pont de la variant de la N150 a Terrassa
Abocador il·legal neix sota el pont de la variant de la N150 a Terrassa | J.M.O.
J.M.O.
06 de juliol del 2016
Actualitzat a les 15:59h

Un nou abocador il·legal ha aparegut al camí que surt de darrere els jutjats de Terrassa, al pla de la Guitarda, i que passa pel costat de la riera del Palau fins arribar a Les Fonts. És un dels llocs habituals que s'aprofiten per deixar escombraries i material sense control. El camí és de relativament fàcil accés, està a tocar del nucli urbà consolidat i hi passa molt poca gent, algun cotxe, algun ciclista, alguns propietaris d'horts i alguns excursionistes.

La zona, força bruta en general i on es respiren males olors d'aigua bruta, no convida a passar-hi. A més, s'hi suma un túnel fosc sota la variant de la N-150, espai que aquesta vegada ha estat el receptor del rebuig que uns ciutadans han abandonat a la seva sort. Una mica més enllà es descobreix un altre abocador il·legal, més petit i bàsicament amb matalassos. Sorprèn de vegades la zona triada, perquè a només uns 500 metres hi ha la deixalleria municipal de Can Casanovas.
 

Abocament il·legal de matassos a la riera del Palau Foto: J.M.O.