La resposta de Zara sobre el cas de les sandàlies «perilloses»

Els peus ferits de la noia
Els peus ferits de la noia | Elsa Sarmiento
Redacció
17 de juny del 2016
Actualitzat a les 18:38h
Una jove de Sevilla, Elsa Sarmiento, va denunciar, aquest dilluns, al seu Facebook les ferides que li van provocar unes sabates de Zara. La publicació que es va convertir en viral en poques hores va obtenir resposta de l'empresa, i fons del departament de comunicació de la marca han assegurat, al diari El País, que "les sandàlies compleixen tots els estàndards de seguretat".

Des de la firma van contactar amb l'afectada per demanar-li disculpes i fer-se càrrec de les sandàlies. Tal com expliquen des de l'equip de comunicació, "estudiaran les sandàlies de la jove per descartar que aquella unitat en concret tingués algun problema". Tot i això, Saramiento posarà una reclamació a l'OCU (Organització de Consumidors i Usuaris).

A més, la marca d'Amancio Ortega ha analitzat els models que encara tenen disponibles a la botiga i han confirmat que el producte "compleix els requisits de seguretat i de salut, i que per això no seran retirades". Les sandàlies estan fetes per poliuretà, el mateix material que la majoria d'altres dissenys de Zara.

Per la seva banda, Sarmiento ha declarat que a ella li agradaria que retiressin el producte "perquè a ningú més li passi el mateix". La noia, segons va publicar a les xarxes socials, només va fer servir el calçat tres vegades i que va ser l'última, el passat dissabte, quan li va encetar la pell. "Els peus van suar i el material de la part superior em va cremar d'aquesta manera tan esgarrifosa. No té cap tipus de lògica, ja que és un producte destinat a l'estiu i per tant, a la calor", va explicar.