Bon Preu busca treballadors pel nou súper de Castellbisbal

L'empresa catalana ofereix feina per a les seccions de Caixa, Producte Fresc i Reposició

La Torre
17 de juny del 2016
Actualitzat el 20 de juny a les 15:33h
Amb motiu de l'obertura d'un nou hipermercat Bon Preu a Castellbisbal, el Grup BonPreu busca personal per treballar a les seccions de Caixa, Producte Fresc i Reposició. Segons ha pogut saber La Torre la botiga estarà ubicada a l'avinguda de Can Campanyà i tindrà una superfície comercial de més de 3.000 metres quadrats. També disposarà de gairebé un centenar de places d'aparcament. Encara no està fixada la data d'obertura.

La persona que assumeix la funció de Cap de Secció, s’encarrega de gestionar el correcte funcionament de la secció i liderar l’equip de treball que depèn de la mateixa. El seu cap directe és el màxim responsable del centre i sol tenir entre 1 i 5 persones a càrrec dependent del centre de treball.

Pel que fa a les seccions de producte fresc, es busca personal amb experiència per a totes les seccions de producte fresc de l'hipermercat: Fruiteria, Fleca, Carnisseria, Xarcuteria i Peixateria.

El Grup Bon Preu busca persones amb experiència en alguna de les seccions esmentades, que els agradi l'atenció al públic, amb bona presència, responsables, dinàmiques i amb ganes de treballar. 

Més informació i inscripció a l'oferta laboral
 

Caps de secció de Caixes

Caps de Torn Secció de Reposició

Caps de Torn Seccions de Fresc

Personal amb experiència en seccions de Producte Fresc 40h Roratiu