Cecot Terrassa posa en marxa una nova edició de la Nit de l'empresari

L’eix discursiu tractarà sobre la necessitat de fer una passa més per fer evolucionar els actuals models empresarials, socials i econòmics

per La Torre , 20 de juny de 2016 a les 06:35 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de juny de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquesta setmana ha tingut lloc a la seu de la Cecot una trobada de la presidència de l’entitat amb els patrocinadors i col·laboradors de la 22a edició dels Reconeixements al Progrés Empresarial i de la Nit de l’empresari.
 

Entre els assistents a la trobada hi havia Jordi Nicolau, director territorial deCaixaBank a Barcelona; Ramon Pastor, vicepresident i director general d’HP Impressió en Gran format i 3D; Miquel Soler, director general de Prevint, i els representants de les empresesSerafí Indústria Gràfica, Sanmy, DKV, Mútua Terrassa, Mina d’Aigües, Distribuciones del Jamón Cerezo, Tick Translations, Diari de Terrassa i Viaempresa. L’esdeveniment compta també amb la implicació i el patrocini d’empreses com Movistar, Helvetia, Endesa, Diari Ara oStern Motor.
 

Durant la reunió el president de la Cecot, Antoni Abad, ha anticipat als assistents que la 22a edició de La Nit de l’Empresari torna a la capital catalana el proper dijous 20 d’octubre i repeteix ubicació: l’Auditori de Barcelona. Mitjançant el qüestionari de valoració a posteriori, els assistents de l’edició 2015 van puntuar amb mitjanes de 8 i 9 sobre 10 els espais, els accessos, el programa i la distribució, i la comissió organitzadora ha decidit tornar-hi aquest any. 
 
Barcelona permet a l’organització de l’esdeveniment trobar espais amb possibilitat d’acollir un acte per a més de mil persones, en un mes d’octubre, i en un format com el que l’entitat va posar en marxa l’any 2014 i que va suposar un trencament respecte a les vint edicions anteriors de La Nit de l’Empresari. “No obstant, no podem i no volem deixar de dir que és un acte de Vallès, amb presència important d’industrials, empresaris/es, directius/ves i executius/ves del Vallès, en el seu conjunt, però portat a la capital catalana”, ha informat Abad.
 
Si l’any 2015 l’eix discursiu de la Nit versava sobre les eines, la gestió i el lideratge en temps deVUCA, [una terminologia aplicada al management, les sigles de la quals respon als termes deVolatility (volàtil), Uncertainty (incert), Complexity (complexe) i Ambiguity (ambigu)] enguany la reflexió que vol traslladar el Comitè Executiu de la Cecot es centra en la necessitat d’evolucionar. “Cal fer un salt evolutiu però aquesta vegada de manera disruptiva”, explica Abad, “hi ha hagut una crisi, un sotrac a nivell global, un trencament de models, d’inèrcies i de maneres de fer. Això ens ha portat a nous paradigmes socials, empresarials i econòmics, amb unes dinàmiques molt noves que requereixen d’un estil de lideratge i gestió diferent al que estàvem habituats”. Aquesta situació ha obligat les empreses a accelerar les adaptacions i fer evolucionar els processos productius, de comercialització, de relació amb els clients, etc. i a estar constantment amatents als canvis de tendències, molt més ràpids i bruscs del que estaven acostumades.
 
Cal, doncs, tornar a donar un pas més i per al Comitè Executiu de la Cecot no es tracta únicament d’una transformació sinó que s’ha d’apostar per fer una re-evolució en diferents àmbits, un salt endavant de marcat caràcter exponencial i per sobre d’una lenta progressió lineal."

 

Participació