Jutgen un veí de Terrassa acusat d'abús sexual, agressió, amenaces i segrest

El fiscal demana 25 anys de presó per un home, presumpte autor de maltractaments continuats en l'àmbit familiar | La víctima va ser retinguda contra la seva voluntat i forçada a mantenir-hi relacions sexuals en nombroses ocasions

La Torre
17 de juny del 2016
Actualitzat a les 14:59h

El judici tindrà lloc aquesta setmana a l'Audiència Provincial de Barcelona Foto: Europa Press


Dimarts 21 de juny 2016. l'Audiència Provincial de Barcelona, en la Secció 22a, acollirà a partir de les deu del matí el judici a un home per un delicte de maltractament habitual en l’àmbit familiar, delicte continuat d’amenaces en l’àmbit familiar, un delicte continuat d’agressió sexual i un delicte de detenció il·legal.

Els fet van tenir lloc a Terrassa l’any 2014. Segons el fiscal, l'acusat, que mantenia una relació sentimental amb la víctima, l'amenaçava amb matar el seu marit i a la seva família si no se separava. En una ocasió, la víctima juntament amb dues persones més, es van reunir en un hotel amb l’acusat.

En un moment no determinat, es va iniciar un discussió i l'acusat va colpejar en nombroses ocasions un dels acompanyants de la víctima. La dona va endur-se l’acusat perquè no continués colpejant més l'altra persona. Ja a l'exterior, quan la víctima volia marxar, l'acusat la va sacsejar, li va treure el mòbil i la va obligar a anar al seu domicili. Un cop allà, va abusar-ne sexualment en nombroses ocasions.

El fiscal demana pels delictes, més de 25 anys de presó.