Es busquen joves de 13 a 16 anys per un curt contra la homofòbia a Terrassa

El càsting per la pel·lícula creada per alumnes de l'IES Santa Eulàlia es farà el proper mes de setembre

La Torre
20 de juny del 2016
Actualitzat el 26 de juny a les 19:46h
Una de les accions previstes en el Pacte DASIG és la realització d'un microcurt per tal de treballar el tema del bullying als instituts. Aquesta actuació l'està duent a terme en col·laboració l'Ajuntament de Terrassa, l'entitat LGTB Terrassa i la Comissaria de Mossos d'Esquadra de Terrassa.

L'objectiu és posar èmfasi en un dels principis bàsics per lluitar contra les discriminacions: mobilitzar la gran majoria silenciosa que no es posiciona obertament en contra dels agressors, que acostumen a ser una minoria.

Amb la intenció d'involucrar el màxim de gent possible, es va proposar a l'alumnat del cicle formatiu de realització d'audiovisuals de l'IES Santa Eulàlia l'elaboració del microcurt. Es va fer un concurs i en va sortir la proposta guanyadora de l'Òscar Plà i l'Adrià Torres, que ja hi estan treballant, i que han fet la següent:

Convocatòria de càsting

Busquen noies i nois d'entre 13-16 anys que preferentment siguin residents a Terrassa per a participar com a actors i actrius en un curt ambientat en un institut amb l'objectiu de fomentar la lluita contra l'homofòbia.

La participació en aquest curt no és remunerada.
El càsting tindrà lloc els dies 17 i 18 de setembre del 2016 al Casal Cívic Ca n'Aurell, situat a la Plaça del Tint, 4. El curt es rodarà al mateix Casal Cívic Ca n'Aurell el dies 1, 2, 8 i 9 d'octubre del 2016.

Si creus que pots donar el perfil, escriu a curtlgtbfobia@gmail.com i explica una mica perquè t'interessaria participar en aquest projecte. De pas, no t'oblidis de tenir el permís matern-patern-tutor/a que va inclòs a la convocatòria.