Tot a punt per una Festa Major de Terrassa amb 300 activitats

Entre les novetats esportives de 2016 hi ha una exhibició de surf sobre asfalt

Presentació de la Festa Major de Terrassa al Parc dels Catalans
Presentació de la Festa Major de Terrassa al Parc dels Catalans | Foto: J.M. Oller
Joan Manel Oller
17 de juny del 2016
Actualitzat el 26 de juny a les 18:48h

Quinze dies i Festa Major de Terrassa, de l'1 al 6 de juliol. Un programa amb 300 actes i un pressupost municipal de 373.000 euros, si fas o no fa el mateix de 2015, el que representa 1,73 euros per habitant. Són dies en els quals els terrassencs i terrassenques celebren la sevaidentitat, amb una barreja d'homenatges al nostre passat col·lectiu i de mirades esperançades cap al futur. Hi ha de tot, per triar i remenar, com ha explicat l'alcalde Jordi Ballart. La primera autoritat municipal ha reblat que les propostes reflecteixen la personalitat de Terrassa, perquè són plurals, creatives, diverses...  La Festa Major és un espai de trobada i de viure el carrer, una oportunitat "per sortir". 

Ballart ha recordat que el pregó el faran representants d'entitats que treballen amb persones afectades per malalties minoritàries, una mostra, ha dit, de la voluntat solidària de la festa gran.

L'alcalde, com també ha fet el regidor de Cultura Jordi Flores, ha recordat que s'ha fet una aposta pels artistes i grups locals, que protagonitzen el 66 per cent de les 100 ofertes culturals. A més, ha destacat, que Terrassa és un dels grans referents culturals del país.

Per la seva part, el regidor Dani Nart ha avançat que entre les novetats esportives de 2016 hi ha una exhibició de surf sobre asfalt.

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart; els regidors de Cultura, Jordi Flores, d’Esports, Dani Nart, i Joventut i Lleure Infantil, Noel Duque han presentat la Festa Major de Terrassa 2016al Parc dels Catalans. A l’acte  també ha intervingut el director de l’Escola Municipal d’Art i Disseny de Terrassa, Gabriel Verderi, i els alumnes de l’Escola coautors del cartell: Meritxell Casamira i Eric Pelegrín.