L'escola Crespinell de Terrassa celebra la cloenda del Young Athletes

En la festa final els alumnes terrassencs mostraran totes les habilitats adquirides

La Torre
16 de juny del 2016
Els alumnes de l'Escola d'Educació Especial Crespinell de Terrassa aquest divendres 17 de juny celebren la festa final de curs del programa Young Athletes. Aquest és un programa, que des de 2013 es va implementar a Catalunya, està destinat a nens i nenes amb discapacitat intel·lectual de 2 a 7 anys. Es busca fomentar el seu creixement físic i mental mitjançant diferents activitats que inclouen jocs, cançons i activitats pre-esportives adaptades a les seves necessitats. 

En la festa final els alumnes terrassencs mostraran totes les habilitats adquirides com llençar una pilota, fer circuits, jugar i interactuar amb els altres nens i nenes, etc. Totes aquestes activitats serveixen per millorar les habilitats motores com l'equilibri, la flexibilitat, la força i la coordinació. El treball continua a casa amb les famílies, ja que la seva implicació en el programa és essencial per seguir avançant i millorant. 

Aquest és un projecte en el que també col·labora la Fundación Privada Leo Messi, amb qui Special Olympics Catalunya hi té un conveni de col·laboració per tal de fomentar la pràctica esportiva, la integració social i millorar la qualitat de vida dels nens i nenes amb discapacitat intel·lectual.