Sessió infantil al Cinema Catalunya de Terrassa amb «Al sostre del món»

La pel·lícula està adaptada per a nens amb dificultats auditives i visuals

La Torre
17 de juny del 2016
Actualitzat a les 9:55h
La pel·lícula d'animació
La pel·lícula d'animació

La pel·lícula d'animació Al sostre del món


El Cinema Catalunya projecta aquest dissabte la pel·lícula d’animació Al sostre del món, de Rémi Chayé. Es tracta de la sessió infantil mensual, que també està oberta a les mares i pares que hi vulguin assistir amb els seus nadons. La projecció començarà a les cinc de la tarda.

Cal assenyalar que aquest film, doblat al català, s’exhibeix també amb subtítols, per a fomentar la lectura i fer-lo accessible a infants amb dificultats auditives. Així mateix, i a través de l’App Artaccès, es pot accedir de forma gratuïta a l’audiodescripció en català per a infants amb dificultats visuals. Artaccès és un projecte que està impulsat per la Generalitat de Catalunya.

Al sostre del món ens situa a Sant Petersburg, l’any 1882. Sasha, una joveneta de l’aristocràcia russa, ha estat sempre fascinada per la vida aventurera del seu avi, Olukin. Explorador famós, va fer construir un magnífic vaixell trencaglaç, el Davai, que no ha tornat de la seva darrera expedició a la conquesta del Pol Nord. Sasha decideix partir cap al Gran Nord seguint la pista del seu avi per tal de recuperar el famós vaixell.

La pel·lícula està recomanada per a majors de 6 anys i ha participat en diversos festivals arreu del món. Fou guardonada amb el Premi del Públic en el Festival d’Annecy 2015.