Ariadna Feria, novena en el Campionat júnior de patinatge lliure

La patinadora Ariadna Feria (a la dreta)
La patinadora Ariadna Feria (a la dreta) | Foto: CNT
La Torre
16 de juny del 2016

La patinadora Ariadna Feria (a la dreta) Foto: CNT

La patinadora del CN Terrassa Ariadna Feria va classificar-se en novena posició en el Campionat de Catalunya júnior de patinatge artístic en la modalitat de lliure que va celebrar-se al CP Llagostera el cap de setmana passat. Aquest resultat classifica l’egarenca per al Campionat d’Espanya de la categoria que tindrà lloc a Santa Brigida (Gran Canària) el 16 i 17 de juliol.

Feria va realitzar un disc curt magnífic. Va patinar amb velocitat i va oferir una actuació molt estètica. Va executar el doble axel, el combinat doble ripper, ripper i doble ripper i el doble lux molt notablement i va destacar especialment en l’apartat de piruetes, en què va interpretar a la perfecció la pirueta taló esquerre baixa amb reversada, d’una gran dificultat. L’egarenca va finalitzar en tercer lloc amb 68,90 punts.

En el sempre decisiu disc llarg, Feria no va estar tan encertada. La recepció del dos doble axel que va executar no va ser neta, fet que la va penalitzar. La patinadora terrassenca sí que va completar correctament el triple salchow i el combinat doble ripper, ripper i doble ripper, en una actuació que li va proporcionar un total de 284,60 punts. El títol va correspondre a Elisa Tomàs (CP L’Aldea), que va sumar-ne 336,90.