El Centre Excursionista de Terrassa enceta un nou servei de biblioteca

L'espai restarà obert cada dijous des de les 6 de la tarda fins a les 9 del vespre

La Torre
15 de juny del 2016
La biblioteca del Centre Excursionista de Terrassa és un dels serveis bàsics que l'entitat ofereix a les persones associades i interessades en la història i les activitats que el Centre ofereix a la ciutat i al país. El nou responsable d’aquest servei és Martí Puig.

La biblioteca obrirà cada dijous des de les 6 de la tarda fins a les 9 del vespre. Excepcionalment, si a algú li cal consultar el fons bibliogràfic o documental del CET però no pot accedir-hi en l’horari habitual, pot concertar una trobada amb el responsable fora de l’horari habitual al correu de la biblioteca.

Quins serveis s'ofereixen?

Fons bibliogràfic: servei de consulta o de préstec.
Fons documental: només servei de consulta a la seu del CET
Publicacions: la biblioteca serà responsable de les publicacions periòdiques que hi ha disponibles a les lleixes del bar.

Altres serveis:
Respondre i assessorar als socis sobre webgrafia i bibliografia d’interès
Manteniment del servei CET.DOC, amb noves entrades sobre el fons documental del CET
Relació estadística del servei de biblioteca (consultes rebudes, donacions, adquisicions, etc)


Entre els projectes de futur d'aquest servei hi ha fer consultables a través del web del CET tots els llibres de registre de cims que conserven sobre Sant Llorenç del Munt. Ja que l'entitat té la col·lecció més extensa de llibres de registre d’aquestes muntanyes. També es pretén digitalitzar tots els números de la revista Arxiu i penjar-los a Internet a disposició de tothom i l'edició i publicació del catàleg de la documentació històrica del CET.