Un nou or per Sergi Cebrián dels Arquers Terrassa

En la final es va enfrontar a Xavier Ribatallada, del Caldes

La Torre
15 de juny del 2016
Actualitzat a les 8:43h
Diumenge es va celebrar a Brocà (Guardiola de Berguedà) el 47è Campionat de Catalunya de camp, competició que serveix per finalitzar la temporada catalana, amb la participació de Sergi Cebrián del Club Arquers Terrassa.

Va iniciar la competició molt just de puntuació, però a partir de la diana 4 va començar a ratllar a bon nivell, fet que el va permetre acabar amb 297 punts, per acabar en segona posició de les classificatòries.

A partir del migdia es van disputar les finals, i Cebrián es va enfrontar a Marc Estragés de Calonge (Baix Empordà) en semifinals, que tot i un fluix principi, va poder vèncer amb relativa comoditat gracies a la seva superioritat en distancies llargues.

En la final es va enfrontar a Xavier Ribatallada del Caldes (segon classificat de la lliga Catalana), que després d'una igualadissima eliminatòria, es va poder imposar per 44 a 41, tornant a vèncer gràcies a l'última diana de la eliminatòria situada a la distancia màxima (50 metres). Les eliminatòries de camp es solen disputar en 4 dianes situades de més curtes a més llargues 15,25,40,50 metres).

Així doncs Cebrián ha pogut aconseguir els dos ors en la temporada catalana de camp tant en lliga, com en Campionat de Catalunya, i en aquestes dues competicions la medalla de plata també han sigut per Xavier Ribatallada.

Ara només queda per disputar el campionat d'Espanya de camp el 25/26 de juny, competició que donarà per acabada la temporada de camp del 2015.