Quatre triatletes del CN Terrassa completen l'Iron Costa Brava

Àlex Frías, quinzè en el Half Triatló de València

15 de juny del 2016
Quatre triatletes del CN Terrassa Cicles Morenito van completar diumenge passat l’Iron Costa Brava disputat a Empuriabrava sobre unes distàncies de 3.800 metres de natació, 180 quilòmetres de ciclisme i 42 quilòmetres de cursa a peu. Carlos Díez va finalitzar el repte en una meritòria 19a posició amb un registre de 10h45’55. Al seu torn, Dani Charles va ser 56è amb un temps de 11h50’02”, mentre que Jordi Romero va classificar-se 65è amb un crono de 12’17’39”. Finalment, Albert Gràcia va ocupar el lloc 75 amb una marca de 12h44’47”.

D'altra banda, el triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito Àlex Frías va classificar-se en 98a posició en el Half Triatló de València que va celebrar-se diumenge sobre unes distàncies de 1.900 metres de natació, 90 quilòmetres de ciclisme i 21 quilòmetres de cursa a peu. La prova va esdevenir el Campionat d’Espanya de Mitja Distància.

Frías va completar la prova amb un registre de 4h28’52”, registre que el va situar 15è del seu grup d’edat. Miguel Ángel Fidalgo va fer-se amb la victòria amb una marca de 3h49’35”.