Viladecavalls celebra la Setmana Europea de l'Energia Sostenible

Una conferència sobre reduir el cost de la factura elèctrica i un taller d'aprofitament, actes programats

La Torre
15 de juny del 2016
L’Ajuntament de Viladecavalls participa en la Setmana Europea de l’Energia Sostenible amb l’objectiu de promoure l’eficiència energètica i les fonts d’energia renovables.

La UE organitza des del 2006 la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, una iniciativa durant la qual arreu d’Europa se celebren tot tipus d'actes i esdeveniments relacionats amb la sostenibilitat. Enguany aquesta cita se celebra la setmana del 13 al 17 de juny.

L’Ajuntament de Viladecavalls s’adhereix un any més organitzant aquest mes diverses activitats que pretenen conscienciar i promoure un ús més racional i eficient de l’energia. L‘organització d’aquests actes compten amb el suport de la Diputació de Barcelona i del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Occidental.

El dijous 16 de juny, a les 19 hores, es farà la conferència-taller Com podem reduir el cost de la factura elèctrica?, en la qual s’explicarà com interpretar les factures del subministrament elèctric de la llar i consells per a l'estalvi.

També hi haurà un taller d'aprofitament a l'escola Roc Blanc a les 18h del dilluns 20 de juny. Per a participar-hi cal adreçar-se a les Oficines d'Atenció al Ciutadà del Centre Cívic Paco Cano. Les places són limitades.

Nou Espai PAES

Viladecavalls manté el compromís del Pacte 20/20/20 d'Alcaldes i continua endavant amb l'execució del seu pla d'acció per l'energia sostenible. El 6 de juny l'Ajuntament va crear al web municipal l'espai PAES amb múltiples continguts de sensibilització de la població i foment d'unes bones pràctiques ambientals.