Acte de suport al treballador acomiadat per Samvardhana a Castellbisbal

CCOO denuncia l'empresa de dur a terme una "persecució sindical" i reclamen la readmissió del seu delegat a la planta vallesana

La Torre
14 de juny del 2016
Aquest dimecres, 15 de juny, els delegats i delegades de CCOO dels centres de Samvardhana Motherson Peguform (SMP) de Polinyà, Castellbisbal i Martorell es concentraran, a partir de les 8.30 hores, davant la seu dels Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement (c. d’Albareda, 2-4), per exigir la readmissió immediata del treballador acomiadat, que a més era membre de la Secció Sindical de CCOO i del comitè d’empresa del centre de Castellbisbal.
 
Aquesta concentració es fa coincidint amb l’acte de conciliació prèvia del CMAC al judici per la demanda presentada per CCOO contra l’acomiadament d’aquest delegat, i compta amb tot el suport de CCOO d’Indústria de Catalunya.
 
CCOO denuncia que es tracta d’un cas de "persecució sindical" per part de l’empresa, que fa temps que practica un "atac continuat" als delegats i afiliats de CCOO dels diferents centres de treball que té tant a Catalunya com al conjunt de l’Estat. L’empresa li va aplicar un acomiadament disciplinari, al·legant que "estava simulant una baixa, després de posar-li un detectiu privat". CCOO defensa que el treballador afectat tenia "una baixa reglamentària expedida pel facultatiu corresponent".
 
Les seccions sindicals de CCOO de SMP i CCOO d’Indústria de Catalunya adverteixen a la Direcció de SMP que no "pensen consentir cap nou atac a la llibertat sindical" i que duran a terme les accions oportunes, tant legals com sindicals, en defensa dels drets sindicals i de representació dins de l’empresa.