El Grup BonPreu busca personal per a un nou Esclat a la comarca

Redacció
14 de juny del 2016
Actualitzat a les 7:32h
La botiga Esclat de Terrassa
La botiga Esclat de Terrassa | JMO
Amb motiu de l'obertura d'un nou hipermercat Esclat a Sabadell, el Grup BonPreu busca personal per treballar a les seccions de Caixa, Basar i Producte Fresc. 

Pel que fa a la botiga de Sabadell, la persona que assumeix la funció de Cap de Secció, s’encarrega de gestionar el correcte funcionament de la secció i liderar l’equip de treball que depèn de la mateixa. El seu cap directe és el màxim responsable del centre i sol tenir entre 1 i 5 persones a càrrec dependent del centre de treball.

Pel que fa a les seccions de producte fresc, Esclat busca personal amb experiència per a totes les seccions de producte fresc de l'hipermercat: Fruiteria, Fleca, Carnisseria, Xarcuteria i Peixateria.

El Grup Bon Preu busca persones amb experiència en alguna de les seccions esmentades, que els agradi l'atenció al públic, amb bona presència, responsables, dinàmiques i amb ganes de treballar. La nova botiga s'ubicarà a l'antiga fàbrica Llagostera-Sempere i es preveu que pugui obrir-se al públic a principis de l'any que ve.

Més informació i inscripció a l'oferta laboral:
 

Cap de secció de Caixes 

Cap per a la secció de Basar 

Personal amb experiència en seccions de Producte Fresc