El jurat dels Premis Nous Professionals de Terrrassa ja s'ha reunit

El lliurament se celebrarà el proper dijous, 16 de juny, al Vapor Universitari

Jurat dels Premis Nous Professionals de Terrrassa
Jurat dels Premis Nous Professionals de Terrrassa | A.T.
La Torre
13 de juny del 2016

La tinent d’alcalde de Drets Socials i Serveis a les Persones i regidora d’Educació, Rosa Maria Ribera; i el tinent d’alcalde de Desenvolupament Econòmic, Indústria i Ocupació, Miquel Sàmper; han participat aquest matí a la reunió del Jurat de l’11a edició dels Premis Nous Professionals, que ha tingut lloc a la seu de la patronal Cecot. 

El Premis Nous Professionals els convoquen l'Ajuntament de Terrassa i el Consell de la Formació Professional de la ciutat, amb el suport de la Diputació de Barcelona, la Cambra de Comerç de Terrassa, el Consell Comarcal del Vallès Occidental, la CECOT, els Departaments d'Ensenyament i d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, i els sindicats CCOO i UGT.

Aquests premis volen motivar i promoure l'esperit emprenedor, innovador i creatiu d'alumnes que estan cursant Cicles Formatius de qualsevol família professional així com els Programes de Formació i Inserció (PFI) mitjançant el reconeixement públic de projectes individuals o col·lectius. El lliurament dels premis se celebrarà el proper dijous, 16 de juny, al Vapor Universitari.