Puigdemont lliurarà dimecres els Premis Cambra Terrassa de 2016

Celebrarà l’acte el dia 15 de juny a Sant Cugat del Vallès

El president, Carles Puigdemont, a la sala de premsa del Palau de la Generalitat
El president, Carles Puigdemont, a la sala de premsa del Palau de la Generalitat | Isaac Meler
La Torre
13 de juny del 2016
Actualitzat a les 10:41h

El president, Carles Puigdemont, a la sala de premsa del Palau de la Generalitat Foto: Isaac Meler

El President de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, presidirà l’acte de lliurament dels Premis Cambra 2016 en una cerimònia que tindrà lloc el dimecres 15 de juny, amb inici a les vuit del vespre, a l’hotel QGAT de Sant Cugat del Vallès. Organitzat per la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, l’esdeveniment reunirà al voltant de 500 persones, directius d’empreses i representants empresarials de la demarcació de la Cambra, així com representants del món polític, econòmic i institucional català que, en una cerimònia que tindrà un caràcter marcadament institucional i empresarial, rendiran homenatge a les empreses de la demarcació que enguany seran guardonades amb els Premis Cambra per la seva iniciativa emprenedora, singularitat empresarial i capacitat competitiva.

Promoguts per l’entitat empresarial terrassenca, els Premis Cambra tenen com a finalitat reconèixer la tasca i la trajectòria d’empreses de la seva demarcació que han dut a terme iniciatives destacades en algun dels àmbits estratègics de l’activitat empresarial i que han contribuït al desenvolupament econòmic i social del territori.

En aquesta edició seran guardonades les empreses: Complift Componentes del Ascensor de Rubí i Iguña Pharmaceutical Technologies de Terrassa (PREMIS CAMBRA 2016 a la Iniciació a la Internacionalització); ESTAMP de Terrassa i FICOSA International de Viladecavalls (PREMIS CAMBRA 2016 a la Trajectòria Internacional Consolidada); Cirprotec de Terrassa i Dormity (Sueños Logística) de Sant Cugat del Vallès (PREMIS CAMBRA 2016 a l’Impuls de la Innovació, la Recerca i el Desenvolupament); Més Eficiència Social de Terrassa i Specialisterne de Sant Cugat del Vallès (PREMIS CAMBRA 2016 al Compromís i la Sostenibilitat); i MINKA HOUSES (JEEV Arquitectura i Promocions) de Sant Cugat del Vallès i SANMY de Terrassa (PREMIS CAMBRA 2016 a la Millor Iniciativa Comercial i de Serveis).

Aquestes empreses han estat seleccionades per un jurat multidisciplinar copresidit pel president de la Cambra, Marià Galí, i el secretari general d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Xavier Gibert, i format per persones de prestigi vinculades al món institucional, polític, empresarial i periodístic que va fer públic el seu veredicte l’11 de maig de 2016. Properament es coneixeran també les empreses guardonades en les categories d’Iniciativa Empresarial a la Demarcació, Empresa de Nova Creació i Lideratge Empresarial que atorga el Comitè Executiu de la Cambra de Terrassa.

Nou eslògan orientat a l’optimisme i la prudència: Mirem endavant

Una nova imatge que juga amb les inicials “pc” formant un binocle i reforçada per l’eslògan Mirem Endavant identifiquen la singularitat de l’edició dels Premis Cambra de l’any 2016. Amb aquest missatge, la Cambra de Terrassa posa en valor el reconeixement i la projecció de les empreses que han sortit reforçades de la crisi i transmet la força de l’optimisme davant de l’evolució positiva de l’economia i la consolidació de la fase de reactivació de l’activitat empresarial. La institució terrassenca no solament reconeix el paper determinant de l’empresa com a motor de l’economia, sinó que posa en valor la capacitat de gestionar projectes empresarials en etapes de profunds canvis i nous entorns complexos amb visió estratègica, assumint nous paradigmes i apostant per la internacionalització, la innovació i la millora de la competitivitat i l’eficiència en la gestió. Per a la Cambra, la nova etapa ha de ser afrontada amb optimisme al mateix temps que ha de ser gestionada des de l’observació constant de l’evolució global de l’entorn.