Premi per un estri per eixugar draps i baietes de neteja dissenyat a Terrassa

L'alumne de l'Escola Municipal Art i Disseny de Terrassa Cristóbal Caravente rep la Medalla ADI de plata per al seu projecte Drain-Wi

per La Torre , 12 de juny de 2016 a les 15:26 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de juny de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Lliurament dels premis ADI de disseny, amb Cristóbal Caravente Foto: A.H.


Cristóbal Carabante, alumne de l'Escola Municipal Art i Disseny de Terrassa, ha estat guardonat amb els prestigiosos premis ADI de disseny de producte. Carabante va rebre la medalla ADI de plata en reconeixement al seu projecte DRAIN-Wi, un original estri que permet eixugar de forma senzilla i ergonòmica draps i baietes de neteja. 


El tribunal va concedir-li el premi a la gala celebrada el passat dijous 9 de juny al Disseny Hub de Barcelona on es van reunir més de sis-centes persones vinculades al món del disseny i l'empresa. El jurat ha valorat especialment el caràcter social del seu projecte "adreçat a un col·lectiu, el personal de neteja, en el qual no és molt habitual que els dissenyadors hi pensin".
 

Imatge del disseny de l'estri de neteja Foto: A.H.

Enric Saiz, dissenyador i tutor de l'alumne va afirmar que "Drain-Wi pot ser de gran utilitat també a totes les llars i ja algunes empreses han mostrat el seu interès per comercialitzar el producte". El premi situa a l'Escola Municipal Art i Disseny de Terrassa entre les tres escoles capdavanteres de Catalunya en l'àmbit del disseny.


Recordar també que aquest alumne va guanyar amb aquest mateix projecte final, un dels premis que es van atorgar en les terceres Jornades Art i Disseny, De l’escola l’empresa, que organitza la el Departament d’ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

 

Participació