Germán Simón, nou entrenador del femení de bàsquet del CN Terrassa

Germán Simón
Germán Simón | CNT
La Torre
12 de juny del 2016

Germán Simón, nou entrenador del femení de bàsquet del CN Terrassa Foto: CN Terrassa


Germán Simón serà el substitut de Vicente Gómez a la banqueta del sènior femení de bàsquet del CN Terrassa Instituts Odontològics.

Simón, nascut a Barcelona l’any 1979, arriba al càrrec després d’haver entrenat el sènior masculí de la UE Sant Cugat, club en què també havia dirigit el sènior femení les dues temporades anteriors.

Al seu torn, Gómez seguirà a l’entitat com a coordinador de la secció i entrenant equips de categories inferiors. Simón, amb una llarga trajectòria al bàsquet català, serà l’encarregat d’assumir el repte que suposa la Copa Catalunya, categoria en què militarà l’equip després del brillant ascens assolit enguany. “La competició és molt exigent, de manera que només des de la il·lusió, el treball i la constància hi podem fer front. Tot i que soni a tòpic, hem d’anar partit a partit”, explica.

En aquest sentit, el tècnic barceloní considera que l’inici de temporada serà absolutament determinant. “Hem de competir des del primer dia. Cal que comencem al màxim nivell possible perquè qualsevol victòria ens pot fer molta falta al llarg de la temporada”. Simón assegura l’objectiu és molt clar, “la permanència”. L’entrenador barceloní confessa que es tracta d’una gran oportunitat per treballar en una entitat com el Club Natació Terrassa, “equip al qual m’he enfrontat moltes vegades”. “És un projecte il·lusionant. Després de la temporada brillant que han fet les noies, esperem el mateix suport des de la graderia que enguany. A Copa Catalunya, és bàsic fer valer el factor pista”.

Molta experiència
Simón porta una llarga trajectòria com a entrenador, durant la qual ha passat per gairebé totes les categories. Destaca la tasca com a tècnic del sènior masculí de la UE Sant Cugat, de Copa Catalunya. Anteriorment, havia militat en clubs com la JE Terrassa o el BC Martorell.