FAIST Insonit celebra 50 anys a Terrassa

L'empresa compta amb més de 80 treballadors a la seu egarenca, una de les cinc plantes de producció de la companyia

La Torre
12 de juny del 2016
L’empresa FAIST Insonit celebra 50 anys a Terrassa. Especialitzada en l’amortiment dels sorolls en vehicles i electrodomèstics, la companyia alemanya fa mig segle d’història a la ciutat amb un alt volum de negoci i xifres de producció molt positives.

La de Terrassa és l’única planta de producció de FAIST Chemtec Group al sud d’Europa i una de les cinc al món juntament amb les dues d’Alemanya, la de Polònia i la d’Estats Units, a part d’un centre logístic a Turquia i un altre a Mèxic.

La seu egarenca, que celebrarà el proper 12 de juny una gran festa, arriba als 50 anys amb resultats favorables ja que la seva producció representa el 10% del total de la facturació general del grup amb vendes, el 2015, de gairebé 17 milions d’euros. A dia d’avui, la nau de Terrassa compta amb més de 80 treballadors i la tecnologia més innovadora en una superfície de 7.000 m2.

El negoci de FAIST Insonit es centra en tres sectors: automoció, electrodomèstics i construcció. D’aquests tres, l’amortiment dels sorolls en vehicles és el que genera més volum de producció a la seu de Terrassa. Hi destaquen la fabricació de làmines d’amortiment de capa única i multicapa i estructures de multicapa amb alumini. Tot per evitar les vibracions i sorolls que es produeixen als cotxes com, per exemple, degut al motor i eixos de suspensió o a la superfície de la carretera.