Labòria: «El nostre deure és ser on se'ns permeti defensar el nostre país»

Trenta simpatitzants han acompanyat els regidors de l'Ajuntament de Terrassa i el diputat comarcal, Marc Sanglas, en la penjada de cartells

Inici de campanya d'ERC a la Rambla de Terrassa
Inici de campanya d'ERC a la Rambla de Terrassa | ERC
La Torre
10 de juny del 2016
Actualitzat a les 9:55h


Esquerra Republicana de Catalunya – Catalunya Sí ha començat la campanya a Terrassa. Un grup d'una trentena de simpatitzants ha acompanyat aquest dijous al vespre els quatre regidors de l'Ajuntament de Terrassa i el diputat comarcal, Marc Sanglas, en la tradicional penjada de cartells a mitjanit a la Rambla.

La formació surt decidida a guanyar les pròximes eleccions espanyoles a Catalunya. Els independentistes afirmen que són "l'únic canvi possible i l'única possibilitat de canvi, regeneració democràtica, fins i tot de revolució, és el procés constituent català".

Segons Carme Labòria, regidora d'ERC-MES a Terrassa i número 10 a les llistes del Congrés per Esquerra Republicana/ Catalunya Sí: "Aquestes eleccions es convoquen per la incapacitat dels partits de l’Estat per posar-se d’acord, són una conseqüència del seu fracàs. I nosaltres tornarem a presentar-nos perquè la nostra obligació i el nostre deure és ser presents a qualsevol espai que ens permeti defensar el nostre país, i la nostra gent."

Per Esquerrra Republicana/ Catalunya Sí, Terrassa com a quarta ciutat del país "hi té molt a dir en aquests comicis, pel qual s'ha decidit donar-li un paper protagonista durant el primer dia de campanya". Aquest divendres els candidats al Congrés Joan Tardà, Ana Surra i Ester Capella, acompanyats pel senador vallesà Bernat Picornell i per Carme Labòria, faran el primer míting a la paça Catalunya a dos quarts de vuit

Aprofitant la visita a Terrassa, la candidata al Congrés i activista social d'origen uruguaià, Ana Surra, aprofitarà per reunir-se a les cinc de la tarda amb algunes entitats terrassenques de nous catalans per escoltar les seves inquietuds. Surra, que s'ha donat a conèixer per la seva defensa de les persones refugiades donada la seva pròpia experiència com a refugiada política, intentarà donar veu al Congrés espanyol a aquests col·lectius.