L'Escola Bisbat d'Egara de Terrassa acull les Jornades de l'Eina Cooperativa

Aquest dissabte, trobada lúdica de més de 18 centres educatius i esportius de Terrassa i rodalies

La Torre
10 de juny del 2016
Actualitzat a les 9:58h
Aquest dissabte, de les 9 a les 17 hores, a l'Escola Bisbat d’Egara se celebren les quartes jornades de l’Eina Cooperativa. En aquesta edició s’han ampliat les jornades, mantenint i potenciant l’aspecte esportiu i convertint-les en un espai de convivència, trobada i debat entre les famílies i les AMPA’s de diferents centres educatius, tant de Terrassa com d’altres municipis.

A les jornades participaran més de 18 centres educatius i esportius de Terrassa i rodalies. Es faran partits amistosos de futbol, bàsquet , handbol i multiesport, així com a demostracions d’activitats i esports com Esgrima, Hip-hop, patinatge i Judo. En total es preveu la participació de prop de 450 infants.

També s’obrirà l’Espai AMPA, amb una xerrada a càrrec de la Carme Trinidad, Psicòloga social, especialista en processos de diàleg, promoció de la convivència i mediació, que farà una reflexió introductòria amb el títol La missió de l’AMPA: ho entén tothom?, que donarà peu al debat entre les diferents AMPA’s participants. I es comptarà amb la participació de la cooperativa +Més Eficiència Social, SCCL, especialitzada en restauració col·lectiva per a escoles, que s’encarregarà de preparar un dinar popular per als participants.

L’horari de les jornades serà el següent:

9:00 a 9:30 Acollida i benvinguda dels equips i participants
9:30 a 14:50 Realització dels partits i activitats, amb entrega de medalles i obsequi als i
les participants
12:00 a 13:30 Espai AMPA
14:30 a 16:30 Dinar popular
16:30 a 17:00 Cloenda i acomiadament
Hi haurà servei de monitoratge pels infants més petits, servei de bar i ambientació
musical.