Cecot i Foment es reuneixen per fer seguiment de les obres de la B-40

La patronal vallesana constata, després de la visita, que els treballs al Quart Cinturó "avancen segons el previst i que les solucions tècniques que s'han plantejat són adequades"

La Torre
09 de juny del 2016
Fer un seguiment del ritme i dels terminis d’obra de la B-40. Aquest ha estat l’objectiu de la trobada que han dut a terme representants de la junta directiva de la Cecot amb el cap de la demarcació de carreteres de l’estat a Catalunya, Juan José Barios, i amb el cap d’obres de l’autovia, Ramon Juanola, que ha tingut lloc a la delegació del Ministeri a Barcelona.

La trobada ha tingut lloc fruit del compromís de la ministra Ana Pastor de dur a terme reunions informatives i de seguiment amb la Cecot per tal que la patronal catalana pugui exposar inquietuds, dubtes i recomanacions als responsables de l’obra.

David Garrofé, secretari general de la Cecot, ha manifestat que "podem constatar que l’obra avança segons el previst i que les solucions tècniques que s’estan plantejant són les adequades". Amb tot, ha recordat que la Ronda del Vallès és una infraestructura dissenyada fa més de 40 anys i que per motius diferents ha anat patint endarreriments i paralitzacions i demana que, "el nou govern que ha de sortir de les properes eleccions a les Corts Espanyoles, mantingui aquesta infraestructura com a prioritària i que no permeti més endarreriments".