El govern de Terrassa busca una solució per a les 44 famílies sense llum

La reunió entre Ajuntament i els afectats per al tall del subministrament elèctric de Les Arenes se salda amb un compromís de l'executiu per trobar "una alternativa d'urgència" i aconseguir "regularitzar-ne la situació"

per La Torre , 9 de juny de 2016 a les 10:23 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de juny de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Reunió aquest dimecres a la tarda entre Ajuntament i famílies afectades dels blocs ocupats Foto: Aj. Terrassa


El tinent d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Marc Armengol, la regidora d’Habitatge i Mediació Comunitària, Lluïsa Melgares; el regidor de Serveis Socials i del Districte 6, Noel Duque, i la regidora de Seguretat, Maruja Rambla, van rebre aquest dimecres a la tarda els representants del grup de ciutadans que s’estaven manifestant al Raval de Montserrat per protestar pels talls de subministrament elèctric en tres edificis del barri de Les Arenes. Els talls afecten un total de 44 famílies que viuen en aquests tres blocs, propietat d’una entitat financera.


En la trobada, els representants municipals s’han compromès a cercar junt amb els afectats una possible solució d’urgència, dintre de les capacitats i competències municipals, que podrien passar per la instal·lació de generadors.

Mentrestant es continua treballant per aconseguir, a mig termini, regularitzar la situació de les 44 famílies mitjançant un lloguer social, objectiu en el qual l’Ajuntament treballa des que té coneixement de la situació en aquests tres blocs de pisos.

 

Participació