Seleccionats els cartells acolorits per a la Festa Major de Terrassa 2016

S’han triat 16 propostes entre les prop de 600 presentades al projecte #POSAHICOLOR

per La Torre, 8 de juny de 2016 a les 19:18 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de juny de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

12 es convertiran en banderoles i 4 es veuran en els expositors/Opis Foto: Aj. Terrassa


El projecte #POSAHICOLOR, que ha convidat als terrassencs i les terrassenques a participar posant color al cartell de la Festa Major 2016, originàriament en blanc i negre, ha visitat tots els districtes de la ciutat. Amb aquesta iniciativa, que ha cridat a la ciutadania a personalitzar la imatge de la Festa Major d’enguany, s’han recollit prop de 600 propostes. 


El jurat, format pels creadors del disseny original del cartell de la Festa Major de Terrassa 2016 i alumnes de l’Escola d’Art i Disseny de Terrassa, Meritxell Casamira i Èric Pelegrin, ha seleccionat finalment un total de 16 propostes de cartells acolorits pels ciutadans i les ciutadanes com a finalistes de la campanya #POSAHICOLOR, que es convertiran en la imatge de la Festa Major de Terrassa 2016.

De les 16 propostes finalistes, 12 es convertiran en banderoles de Festa Major, de les quals se’n distribuiran per diferents punts de la ciutat un total de 576 (48 de cada un dels cartells). Les quatre restants es destinaran als 40 expositors/OPIS (10 de cada cartell finalista) repartits per diferents ubicacions. 

Tot i que en un principi estava previst fer una selecció de només 12 cartells (sis per banderoles i sis per expositors/OPIS), el jurat ha decidit ampliar el nombre d’imatges seleccionades a causa de l’alt nivell creatiu de les propostes recollides. Ara, els dissenyadors del cartell adaptaran aquestes 16 imatges elaborades per la ciutadania als diferents suports en els que es mostraran finalment.

La campanya, organitzada per l’Ajuntament de Terrassa i patrocinada per Parc Vallès, s'ha dut a terme a diferents equipaments de la ciutat.


Les 600 propostes recollides, que es troben exposades actualment a la Casa Soler i Palet, es penjaran als aparadors dels comerços de la ciutat a partir del proper 20 de juny. A més, i juntament amb aquests cartells, també es col·locaran imatges neutres del cartell sense intervenir per a que qualsevol ciutadà pugui posar-hi color i afegir-se així a la campanya en qualsevol moment.

 

Participació