CGT denuncia a Terrassa una privatització de l'educació pública

El sindicat afirma que "les diferències" en les condicions del procés de matriculació entre centres públics i concertats de la ciutat "no són una casualitat"

La Torre
09 de juny del 2016
CGT Ensenyament a Terrassa ha emès un comunicat davant dels tancaments i retallades en l'ensenyament públic de cara al curs vinent. El sindicat recorda que a la nostra ciutat, el Departament d'Ensenyament ha anunciat el tancament preventiu de 6 línies de P3 a escoles públiques.

Així mateix, subratlla que a les escoles concertades "no és fins al setembre que es decideix si es modifica el concert" i subratllen que resten "pendents" del que passarà llavors, ja que "hi ha algunes escoles concertades de Terrassa que a les preinscripcions no han acabat d'omplir els grups".

Des de la CGT consideren que aquestes "diferències" en les condicions del procés de matriculació entre centres públics i concertats "no són una casualitat i tenen per objectiu un transvasament d'alumnat de la pública cap a la privada i la reducció d'oferta pública en benefici de la privada, és a dir, una privatització de l'educació pública".