Alumnes de la UAB faran una diagnosi sobre com serà Terrassa l'any 2050

Un grup del màster en estudis territorials i població elaborarà un document sobre la projecció de futur de la ciutat i la gestió de barris

per La Torre , 8 de juny de 2016 a les 16:03 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de juny de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Armengol s'ha reunit amb els professors del màster per intercanviar idees Foto: Aj. Terrassa


El tinent d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Marc Armengol, s’ha reunit aquest dimecres amb una delegació de la Universitat Autònoma de Barcelona per a conèixer els detalls del treball que duran a terme un grup d’alumnes de màster a Terrassa, mitjançant un conveni entre aquesta universitat i l’Ajuntament de Terrassa.


A la reunió han participat els professors Oriol Nel·lo, David Sauri i Angel Cebollada, del departament de Geografia de la UAB, així com personal tècnic municipal.

El conveni entre l’Ajuntament de Terrassa i la UAB determina que un grup d’alumnes del màster d’estudis territorials i de població que imparteix aquesta universitat farà el proper curs un treball troncal amb el títol Terrassa 2050: diagnosi, planejament i gestió de barris en un context de canvi sociambiental.


Els estudiants visitaran Terrassa el proper mes d’octubre per a treballar sobre el terreny, visitant diferents barris i entrevistant-se amb responsables municipals. Aquestes visites, juntament amb les bases estadístiques i cartogràfiques de planejament facilitades per l’Ajuntament, constituiran la base d’un estudi de diagnosi i projecció del futur de la ciutat que pot generar idees inspiradores a l’hora de concebre i desenvolupar les línies mestres del desenvolupament futur de la ciutat.

 

Participació