Alumnes de la UAB faran una diagnosi sobre com serà Terrassa l'any 2050

Un grup del màster en estudis territorials i població elaborarà un document sobre la projecció de futur de la ciutat i la gestió de barris

La Torre
08 de juny del 2016
Armengol s'ha reunit amb els professors del màster per intercanviar idees
Armengol s'ha reunit amb els professors del màster per intercanviar idees | Foto: Aj. Terrassa

Armengol s'ha reunit amb els professors del màster per intercanviar idees Foto: Aj. Terrassa


El tinent d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Marc Armengol, s’ha reunit aquest dimecres amb una delegació de la Universitat Autònoma de Barcelona per a conèixer els detalls del treball que duran a terme un grup d’alumnes de màster a Terrassa, mitjançant un conveni entre aquesta universitat i l’Ajuntament de Terrassa.

A la reunió han participat els professors Oriol Nel·lo, David Sauri i Angel Cebollada, del departament de Geografia de la UAB, així com personal tècnic municipal.

El conveni entre l’Ajuntament de Terrassa i la UAB determina que un grup d’alumnes del màster d’estudis territorials i de població que imparteix aquesta universitat farà el proper curs un treball troncal amb el títol Terrassa 2050: diagnosi, planejament i gestió de barris en un context de canvi sociambiental.

Els estudiants visitaran Terrassa el proper mes d’octubre per a treballar sobre el terreny, visitant diferents barris i entrevistant-se amb responsables municipals. Aquestes visites, juntament amb les bases estadístiques i cartogràfiques de planejament facilitades per l’Ajuntament, constituiran la base d’un estudi de diagnosi i projecció del futur de la ciutat que pot generar idees inspiradores a l’hora de concebre i desenvolupar les línies mestres del desenvolupament futur de la ciutat.