Hockey per Terrassa lliura material esportiu a Bastoners de Terrassa

Es referma l'aposta per difondre el hockey a Terrassa més enllà dels terrenys de joc, i establir un vincle entre aquest esport i el teixit cultural de la ciuta

Hockey per Terrassa lliura material esportiu a Bastoners de Terrassa a la plaça Vella
Hockey per Terrassa lliura material esportiu a Bastoners de Terrassa a la plaça Vella | HXT
Nació Digital
08 de juny del 2016

Hockey per Terrassa ha lliurat a l’entitat cultural Bastoners de Terrassa samarretes i estics d'hockey per a què la colla pugui actualitzar el material esportiu de què disposa per ballar el característic ball “Jazztic”. L’acte de lliurament es va dur a terme dilluns al vespre a la plaça Vella, i va comptar amb una actuació de Bastoners de Terrassa que va captivar els assistents i els ciutadans que hi passejaven.

El “Jazztic” és un ball dels Bastoners de Terrassa que combina tres pals de paller de Terrassa: la cultura popular i més concretament el ball de bastons, el jazz i el hockey. Els estics són utilitzats com els tradicionals bastons emprats en aquest ball tradicional.

El material lliurat per Hockey per Terrassa inclou samarretes dels tres clubs que integren l’associació: Atlètic Terrassa, Club Egara i CD Terrassa, així com diversos estics i una bossa esportiva per transportar-los.

La representació de Hockey per Terrassa en aquest acte va estar encapçalada pel president, Francesc Salvatella, i pels presidents dels tres clubs: Josep Maria Biosca (Atlètic Terrassa), Pere Marcet (Club Egara) i Marià Lara (CD Terrassa). També hi van assistir diversos regidors de l’Ajuntament de Terrassa, entre els quals el regidor d’Esports Dani Nart, el regidor de Cultura Jordi Flores, i els tinents d’alcalde Miquel Sàmper, Alfredo Vega i Marc Armengol.

Amb aquest lliurament de material esportiu, Hockey per Terrassa referma la seva aposta per difondre el hockey a Terrassa més enllà dels terrenys de joc, i establir un vincle entre aquest esport i el teixit cultural de la ciutat.