La Masia Freixa de Terrassa il·lustra un article de la revista de Vueling

per La Torre , 7 de juny de 2016 a les 19:43 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de juny de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El reportatge de la revista Vueling, amb la Masia Freixa a baix a l'esquerre


La revista del mes de juny de la companyia aèria Vueling dedica a les pàgines 37 i 38 un reportatge patrocinat per la Diputació de Barcelona enfocat per als turistes que visiten Barcelona però que tenen temps i ganes de descobrir també les seves rodalies. En un mapa de la província s'hi marquen els punts en què es pot gaudir ja sigui de les platges, el patrimoni arquitectònic, la gastronomia o els parcs naturals.


En una de les diverses peces que conformen l'article anomenat Perfect break, n'hi ha un que porta el títol de Astonishing Architecture (Arquitectura sorprenent) i es pot veure una petita il·lustració aquarel·lada de la Masia Freixa de Terrassa. És només l'edifici sol, sense context, però clarament es pot distingir que es tracta de l'obra de Lluís Muncunill.

El text que l'acompanya resa: "Gaudí va construir a Barcelona, però també en altres llocs. Al voltant de la província hi ha edificis d'aquest gran arquitecte, i d'altres obres d'Art Nouveau, incloent-hi blocs d'apartaments, cases d'estiu, jardins, cellers i fàbriques. I no es tracta només de l'Art Nouveau: hi ha exemples de l'estil gòtic i romànic, així com d'art prehistòric.
 

 

Participació