1 de 10

Visita guiada al Cementiri de Terrassa

per La Torre, 7 de juny de 2016 a les 15:25 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de juny de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Una quinzena de persones han recorregut el cementiri Foto: Funerària de Terrassa


Funerària de Terrassa ha organitzat aquest dimarts, juntament amb el Museu de Terrassa i la regidoria de la Gent Gran, una visita guiada al Cementiri Municipal, que ha comptant amb l’assistència d’una quinzena de persones. Durant la visita, amb una duració aproximada de 90 minuts, s’ha fet un recorregut pels elements arquitectònics, escultòrics i ornamentals més destacats del Cementiri.


Les visites guiades, a més d’oferir una visió general del patrimoni, i, per tant, d’una part de la història de la ciutat, ens presenten una lectura més lúdica del complex funerari. En aquest sentit, el cementiri municipal és un espai singular, ja que està no només concebut pel seu ús propi, sinó com a lloc on passejar i parc de memòria.

Funerària organitza visites guiades al cementiri municipal de manera periòdica durant l’any. Les visites, que són gratuïtes, estan conduïdes per personal educatiu del Museu de Terrassa. Les persones interessades a participar-hi, poden trucar al telèfon gratuït 900 268 268 per tal de fer la inscripció. L’aforament és limitat.

 

Participació