El Cine-club d'Amics de les Arts de Terrassa ret tribut a Ennio Morricone

Aquest dijous es projectarà la pel·lícula "El bueno, el feo y el malo"

La Torre
08 de juny del 2016
El proper dijous 9 de juny el Cine-Club d'Amics de les Arts i Joventuts Musicals oferirà la pel·lícula El bueno, el feo y el malo (versió íntegra) de Sergio Leone (1966) en homenatge al compositor Ennio Morricone, autor de la banda sonora original. La sessió es farà a la Sala Joaquim Vancells del Cercle Egarenc i començarà a les 22h. L'entrada és gratuïta.

Clint Eastwood, Eli Wallach i Lee Van Cleef són els protagonistes d'aquest western mític, inclòs en la llista del New York Times de millors pel·lícules de la Història del Cinema. Explica la història d'un pistoler, un lladre i un militar corrupte que busquen un tresor durant la guerra civil americana.

La banda sonora és la més famosa de totes les compostes pel veterà Ennio Morricone, que en el seu moment va declarar que s'havia inspirat en els udols dels coiots.

Morricone continua en actiu als seus 85 anys. Aquest 2016 ha guanyat el seu primer Oscar i ha obtingut la seva estrella del Passeig de la Fama a Hollywood. L'última pel·lícula estrenada a Terrassa que compta amb una banda sonora seva ha estat Mayo de 1940, fa tot just poques setmanes.