Mireia Rodríguez, del CN Terrassa, tercera en el XII Triatló Internacional B

Yazmin del Mar Sanchis, quarta en categoria júnior en el Triatló d’Arenys de Mar

La Torre
07 de juny del 2016
Actualitzat a les 8:47h
La triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito Mireia Rodríguez va classificar-se en una meritòria tercera posició en el XII Triatló Internacional B de Banyoles que va disputar-se diumenge sobre unes distàncies de 2.200 metres de natació, 80 quilòmetres de ciclisme i 20 quilòmetres de cursa a peu.

Rodríguez va aturar el crono en 5h00’39” en una prova que va dominar Cristina Prat (Prat Triatló 1994), guanyadora amb 4h46’21”. La segona plaça va correspondre a Lara Gutiérrez (CT Vallirana), amb 4h57’55”.

En l’apartat masculí, el club va comptar amb tres representants, que van assolir les posicions i marques següents:

136.-Manel Aranda 4h55’48”
151.-Carlos Molina 4h59’23”
257.-Xavi Valverde 5h28’02”

Yazmin del Mar, quarta

La triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito Yazmin del Mar Sanchis va finalitzar en quart lloc en categoria júnior en el Triatló d’Arenys de Mar que va disputar-se diumenge sobre unes distàncies de 750 metres de natació, 20 quilòmetres de ciclisme i 5 quilòmetres finals de cursa a peu.

Sanchis va aturar el crono en 1h15’29”, en una prova que va vèncer Laia Conesa (Fasttriatlón) amb un temps d’1h08’34”. La marca assolida per Sanchis la va situar en el 16è lloc d’una classificació general femenina que va encapçalar Laura Gómez (CN Sabadell), amb un temps d’1h05’15”.

Així mateix, en el capítol masculí, cal destacar que Dani Ratera va ser sisè en categoria júnior amb un registre d’1h05’24”, marca que el va situar en 42a plaça de la general masculina, liderada per Genís Grau (Prat Triatló 1994), amb 58’23”. Al seu torn, Rubén Jiménez va ser desè en categoria júnior amb 1h12’06”, temps que el va situar 142è de la general. Finalment, cal esmentar que Eduard de Miguel va concloure en la posició 392 amb 1h27’37”.