Amadeu Aguado assisteix en nom de Terrassa a la reunió d'ACTE Espanya

Boras (Suècia) i Prato (Itàlia), les dues candidates a liderar la presidència d’ACTE Europa en substitució de la capital egarenca

La Torre
06 de juny del 2016
Actualitzat a les 16:14h
El tinent d’alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat i vicepresident executiu de l’Associació de Col·lectivitats Tèxtils Europees (ACTE), Amadeu Aguado, ha assistit aquest migdia, per delegació de l’alcalde i president d’ACTE Europa, Jordi Ballart, a la reunió extraordinària d’ACTE Espanya, que ha tingut lloc a l’Edifici de la Maternitat – Servei de Teixit Productiu de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local (Travessera de les Corts, 131-159, Barcelona).

La reunió ha servit per fer la presentació de les línies de treball de la nova Vicepresidència d’ACTE Espanya per al període 2016-2017, que ostentarà la ciutat d’Igualada, que pren el relleu de Mataró.
 
Durant la reunió, també s’han valorat les propostes presentades per les ciutats de Boras (Suècia) i Prato (Itàlia), les dues candidates a liderar la presidència d’ACTE Europa en substitució de Terrassa, decisió que es ratificarà a l’Assemblea General d’ACTE Europa que se celebrarà els dies 14 i 15 de juny a Prato.
 
L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, és des de juny de 2013 el president europeu d'ACTE, una xarxa present en deu països del continent i que compta amb un centenar de membres. L’objectiu d’aquest organisme és el de treballar plegats per afrontar els problemes derivats de la dependència dels territoris i la crisi de la indústria tèxtil i la confecció sobre el territori, per afrontar-los en el doble sentit de modernització i diversificació.