Qui és Agnès Petit, una candidata de Terrassa d'En Comú Podem el 26-J?

Lucia Martín, número dos en substitució de Marta Sibina

Agnès Petit
Agnès Petit | ECP
ACN/La Torre
06 de juny del 2016
Actualitzat a la 13:14h
Les llistes d'En Comú Podem a les eleccions del 26 de juny tenen presència egarenca. Agnès Petit, vinculada a Terrassa En Comú, serà la número onze.

Ella mateixa es fa el seu perfil: "Vaig néixer a Terrassa l’any 1.972 i sóc la gran de cinc germans. Vaig estudiar Educació Social a la U.A.B., he treballat en els àmbits de joventut, lleure educatiu, solidaritat i cooperació, participació ciutadana i he coordinat programes del Pla de Barris.

La meva experiència associativa és, des de la infància fins l’actualitat, en entitats diverses: de lleure educatiu (entre d’esplai i agrupament escolta), Consell de la Joventut de Terrassa, altres col·lectius sòcioculturals i de solidaritat. Actualment participo en un projecte i associació terrassenca d’ajuda al Poble Sahrauí.

Em vaig incorporar a Terrassa en Comú des dels inicis i hi participo de forma activa.
Les alarmes socials i de pèrdues de drets bàsics de la població a les que hem assistit els darrers anys, van fer saltar les meves pròpies alarmes, i plantejar-me que sense un canvi polític i democràtic real, protagonitzat per la gent normal i fet de manera col·lectiva no seria possible canviar res.

Formar part d’una candidatura que opta per entrar al Congrés és el fruit d’un treball col·lectiu, que té per objectiu millorar l’estat de les vides de la gent i solidificar el nostre projecte de canvi".