Dani Martin tanca la composició del seu staff a l'Atlètic Terrassa

S’incorporen Xero Gasol i Oriol Fèlix com a tècnics i Miquel Armengol com a cap d’equip

La Torre
05 de juny del 2016
Dani Martin tanca la composició del seu staff per a la propera temporada. S’incorporen Xero Gasol i Oriol Fèlix com a tècnics i Miquel Armengol com a cap d’equip.

El nou entrenador de l’Atlètic Divisió d’Honor A, Dani Martín, ha tancat ja la configuració del que serà el seu equip tècnic cara la propera temporada. En el seu retorn a la banqueta del primer equip, ha volgut comptar amb homes amb experiència i anys de dedicació al club.

Xero Gasol, entrenador del Vallès durant tres temporades i fins ara, i Oriol Fèlix, ex entrenador del primer equip femení, s’incorporen com a tècnics. Miquel Armengol, que aquesta temporada ha format part de l’staff d’Andreu Enrich, deixa el hockey femení per convertir-se en nou delegat de l’Atlètic DH masculí en substitució de Pere Freixa.

També és novetat el fitxatge d’Abel Cifuentes com a fisioterapeuta. Més enllà d’aquestes novetats, Dani Martin ha volgut donar continuïtat a bona part de l’equip de Roger Pallarols i seguirà comptant amb Ivà Morcillo com a preparador físic, David Ferrer com a vídeo/coding, Bernat de Pablo com a metge i Jaume Borras com a entrenador de porters.

L’objectiu de Dani Martin, que ja treballa en la confecció de la plantilla, ha estat envoltar-se d’homes de la seva absoluta confiança per encarar una nova etapa en què l’equip té per davant els reptes de la Lliga, la Copa del Rei i l’EHL.

Dani Martín ha agafat el relleu de Roger Pallarols després d’una etapa de 7 anys en què s’han assolit 3 Lligues i 2 Copes del Rei.

El nou tècnic és un home que coneix perfectament l’Atlètic perquè ja va dirigir el primer equip entre les temporades 2001-02 i 2008-09, quan l'equip va aconseguir 5 títols de Lliga i 2 Copes del Rei. Posteriorment va deixar l'Atlètic per centrar-se a dirigir la Selecció Española Absoluta, de la que va ser el tècnic principal al Jocs Olímpics de Londres 2012.